OM OSS

Vitakraft - passion för husdjur.

 

Vitakraft - Från liten jordbruksåterförsäljare till internationell koncern. Vad som började som ett litet företag beläget i den idylliska byn Heiligenrode nära Bremen i Tyskland för ca. 180 år sedan, har sedan dess utvecklats till ett av de mest framgångsrika företagen i historien av den internationella djurindustrin. Från allra första början, har vår företagsfilosofi och vårt agerande styrts av en viktig princip: ”För kärleken till husdjur”. Runt om i världen, finns över 2000 anställda som tillverkar och säljer cirka 1,2 miljoner högkvalitativa Vitakraft produkter varje dag.

Vitakraft representeras nu av lokala säljbolag i 19 länder över hela världen.

 

Vitakraft. Med kärlek.

 

Varumärket Vitakraft® känns igen av mer än 90% av alla djurälskare i Tyskland, och den internationella medvetenheten ständigt ökar. Allt detta är ingen tillfällighet, utan ett resultat av hårt arbete från våra duktiga medarbetare och deras engagemang för sällskapsdjurens välfärd. Detta engagemang, tillsammans med vår stora förståelse för behoven hos enskilda djur, utgör grunden för det förtroende varumärket Vitakraft® har hos miljontals djurägare. På Vitakraft, är vår främsta prioritet att utveckla och producera innovativa, högkvalitativa märkesvaror. Genom att göra så, vi se till att alla husdjur får den perfekta kosten - precis som i naturen.

Vitakrafts utbud på över 2500 produkter omfattar huvudfoder, fräscha belöningssnacks, och vård och hygienartiklar för sällskapsdjur som har prövats och testats miljontals gånger över hela världen. Alla kompletteras med ett omfattande urval av djurtillbehör. Baserat på vetenskapliga studier i naturligt beteendemönster gällande föda, utarbetar Vitakraft särskilda kostkoncept för att utveckla särskilda foderblandningar som uppfyller de individuella behoven hos varje djurtyp i enlighet med dess olika geografiska ursprung. Vi låter naturen vägleda oss i vårt arbete, till förmån för varje enskilt husdjur.

Vitakraft har åtagit sig att fullfölja detta intensiva forskningsprogram i framtiden så att djurälskare kan fortsätta att mata och ta hand om sina husdjur ansvarsfullt och i linje med deras individuella behov.

 

Den höga graden av innovation på Vitakraft fortsätter att revolutionera den internationella husdjursmarknaden. Över 5000 handelspartner lagerför ett brett sortiment av Vitakrafts produkter för sällskapsdjur på mer än 50.000 platser runt om i världen. Miljontals djurägare kan vara säkra på att de kommer att hitta det bästa för sina husdjur var de än befinner sig - för att säkra att deras älskade följeslagare får ett långt och lyckligt liv.