Nyheter

Vitakraft söker Brand Ambassadors 2022 som brinner för djur, klimat och hållbarhet och vill förmedla våra produkter och värderingar i sociala medier.

Vi är mycket glada att du vill vara med på vår resa ♥ Vi söker svenska, danska, finska och norska hund- och kattälskare.

Om oss:
Vitakraft – från liten jordbruksåterförsäljare till internationell koncern.

Det som började med ett litet företag beläget i den idylliska byn Heiligenrode nära Bremen i Tyskland för cirka 180 år sedan, har utvecklats till ett av de mest framgångsrika företagen inom den internationella djurindustrin.

Alltsedan Starten, har vår företagsfilosofi och vårt agerande styrts av en viktig princip:
”För kärleken till husdjuren”.

Runt om i världen, finns över 2 000 anställda som tillverkar och säljer cirka 1,2 miljoner högkvalitativa Vitakraft-produkter varje dag.

Vitakraft representerar nu av lokala säljbolag i 19 länder över hela världen.

Läs merLäs mindre

Kriterier för ett samarbete:

  • Du måste ha en hund eller en katt
  • Du måste vara 18 år
  • Du ska ha minst 3000 följare
  • Vi söker profiler som vill samarbeta på årsbasis

Vi kommer även att kolla din procentuella följarskara för att förvissa oss om en så lokal/nordisk förankring som möjligt.

Vi förbehåller oss rätten att neka samarbete om profil inte är i linje med Vitakrafts riktlinjer även om ovan kriterier uppfylls.

För att ansöka:
Skicka ett mejl till camilla.heymann@vitakraft.se och skriv vilket instagram-konto det gäller så återkommer vi med besked.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!